Fanii Thaliei au din nou motive de bucurie, pentru ca frumoasa cu trup de sirena le pregateste o mare surpriza: la inceputul lunii iulie ea va lansa un nou album cu piese in limba engleza, intitulat "Thalia", precedat de un single care este difuzat deja in toata lumea, "I want you". Mai stralucitoare ca oricand, cu un nou look, plina de energie, Thalia se pregateste sa se instaleze comod in topurile internationale, sperand ca primul album in limba engleza sa-i aduca multe premii.

Desi este cunoscuta publicului roman mai ales datorita telenovenelor, ea si-a construit, mai intai, o cariera in muzica. A inceput sa cante foarte devreme, la 9 ani, iar la 12 aparea deja pe scena, in muzicalul "Grease", care i-a trezit pasiunea pentru actorie. In 1987 a jucat in prima telenovena "La pobre senorita Limantour", urmata de alte titluri: "Quinceanera" (1988), "Liz y Sombra" (1989), "Maria Mercedes" (1992), "Marimar" (1994) si telenevonela care a consacrat-o si in Romania, "Sarmana Maria" (1995). Thalia nu s-a multumit insa sa fie numita "Regina Telenovelelor", si nici sa doboare recordurile de audienta in tari din America Latina. In paralel, ea a inregistrat si primul album solo "En Extasis", rasplatit cu Discul de Platina. Piesa "Piel Morena" si mai ales videoclipul acestui single a avut un mare succes in toata lumea. Ceea ce a incurajat-o sa inregistreze, in 1997, un alt album despre care ati auzit cu siguranta: "Amor a la mexicana", care a devenit un hit in lumea intreaga.

Ajungand un nume important in muzica latina, Thalia a continuat sa joace in filme artistice ("Mambo Cafe", in 1998), in seriale ("Rosalinda", in 2000), sa inregistreze noi albume ("Arrasando", in 2000, care include si cunoscuta melodie "Entre el Mar y Una Estrella") si sa sustina concerte.

Pe 2 decembrie 2000, Thalia a devenit sotia lui Tommy Mottola, fostul sot al lui Mariah Carey si fostul boss al companiei Sony. Thalia poate sa spuna acum ca nu-i mai lipseste nimic pentru a fi fericita. Deocamdata, insa, pregateste aparitia unui alt "copil" - albumul in limba engleza "Thalia", succesul single-ului "I want you" (in duet cu Fat Joe) fiind promitator.